Ozil ştie cum e să-i baţi pe englezi cu 4-0

27 iunie 2010 7:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Ozil a fost cel mai bun jucător al finalei Campionatului European de tineret disputată acum un an, la 29 iunie 2009, când Germania a învins Anglia cu 4-0. Ozil a marcat atunci un gol în succesul care a adus nemţilor primul titlu european la tineret.

„Nu simt nicio presiune. Suntem concentraţi pentru a obţine victoria şi nimeni nu se gândeşte că o să piardă. Faptul că suntem o echipă tânără care se bucură pur şi simplu să joace fotbal, fără a avea presiunea rezultatului asupra sa, ne oferă un avantaj în faţa englezilor", a declarat Mesut Ozil.

„Cred că suntem o naţională a Germaniei diferită faţă de ceea ce a existat până acum. Nu jucăm pentru a ţine de rezultat ci suntem o echipă ofensivă care aduce spectacolul pe terenul de fotbal", a caracterizat tânărul jucător german prestaţia manschaftului, varianta 2010.

„O calificare în sferturi m-ar face mult mai fericit decât victoria din finala Europenelor de tineret de anul trecut. Cu siguranţă nu va fi o diferenţă atât de mare de scor ca atunci", a încheiat Ozil.

Patru jucători titulari la U21 anul trecut vor fi prezenţi şi în linia de start în această după amiază pentru Germania: portarul Neuer, fundaşul Boateng, mijlocaşul Sami Khedira şi bineinţeles Mesut Ozil.

Mai multe