Pamela de România, cerută în căsătorie de italianul Miguel

2 ianuarie 2011 17:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Simona Traşcă, alias Pamela de România, trăieşte o adevărată telenovelă de când l-a cunoscut pe italianul Miguel, în urmă cu doi ani şi jumătate.

Îndrăgostit lulea, afaceristul ba i-a oferit cadouri scumpe, ba s-a supărat pe ea şi a ameninţat-o, iar acum, doreşte s-o ia de nevastă. Punctul culminant al acestei poveşti a fost în urmă cu două luni, când Miguel a acuzat-o pe Simona că face sex pe bani, fapt care a scos-o din minţi pe voluptuoasa blondă.

Citeşte şi:

Pamela de România: «Mirco m-a invitat acasă. Ce sunt eu, pizza la domiciliu?»

«Blonda lui Negru» face sex pe bani?

Simona Traşcă: "Dan Negru mi-a distrus viaţa"

Simona Traşcă, Pamela Anderson de România, a fost măritată cu un terorist! - VIDEO

Deloc jenat că a pus-o într-o postură negativă, Miguel a continuat să o curteze, iar acum vrea să se căsătorească cu ea: „Mă bucur că Simona încă mai poartă inelul de la mine, vreau să-mi întemeiez o familie cu ea. M-am mutat în România special pentru ea. Este o femeie foarte frumoasă, dar şi foarte agitată", ne-a declarat Miguel.

La rândul ei, Simona nu pare să-i împărtăşească sentimentele, dar cu toate acestea se arată măgulită de vorbele dulci ale italianului: „Mi-a zis că o să spună tuturor că vrea să ne căsătorim, dar nu-l credeam în stare", ne-a spus asistenta matinalului de la OTV.

Mai multe