Pamela de România: «Lăzuran e bună, dar nu o ajută faţa»

20 decembrie 2010 18:32   Actualitate
Ultima actualizare:

O prezenţă feminină în orice platou de televiziune este obligatorie! O femeie sexy, cu sânii mari, jovială şi cu un corp de invidiat, atrage telespectatorii ca un magnet.

Claudiu Bogdan şi Cristina Coca, matinalii de la OTV, s-au aliniat şi ei acestei mode aducătoare de audienţă şi şi-au tras o asistentă sexy.

Citeşte şi:

Au înlocuit-o pe amanta lui Garcea cu Pamela de România!

Divele Şerban, Buruiană şi Lăzuran, hărţuite de maniaci sexuali

Ramona Lăzuran l-a vrăjit pe domnu' poliţist de la rutieră

Amanta lui Garcea: «Am noroc doar de bărbaţi urâţi»

Ramona Lăzuran, fosta amantă a lui Garcea, nu a rezistat însă prea mult la OTV, ea fiind concediată din cauză că lipsea prea des. În locul ei a fost adusă frumoasa Simona Traşcă, care a dat deja audienţa peste cap. Sânii imenşi ai blondei, naturali, i-au înnebunit pe bărbaţi, care nu se pot dezlipi sub nici o formă de televizor.

La rândul ei, Simona este sigură că telespectatorii o iubesc mai mult decât pe Ramona şi o pune la punct pe aceasta, după ce a auzit zvonuri că ar lucra-o pe la spate.

„Lăzuran este foarte frumoasă la corp, este bună, însă n-o ajută faţa. Cred că eu sunt mai frumoasă decât ea şi cu siguranţă fac mai multă audienţă. Telespectatorii îmi trimit în fiecare dimineaţă mesaje în acest sens", a declarat Simona pentru Click!

Contactată de reporterii noştri, Ramona Lăzuran nu s-a lăsat nici ea mai prejos. „Toată lumea plânge după mine să mă întorc la emisiune. Nici zece femei ca Simona nu fac cât mine", ne-a declarat Lăzuran.

Surse din interiorul televiziunii ne-au spus că Ramona nu exclude posibilitatea de a se întoarce la matinal, însă numai contra unui salariu de 2.500 de euro pe luna.

Ce zice Claudiu Bogdan despre fete

„Simona Traşcă e educată. Este punctuală, ajunge înaintea noastră la emisiune"

„Ramona Lăzuran lipsea foarte des şi de aceea a trebuit s-o înlocuim"

Vezi şi:

Pamela de România, violată şi îngropată de vie

«Blonda lui Negru» face sex pe bani?

Simona Traşcă: "Dan Negru mi-a distrus viaţa"

Mai multe