Pamfile îşi pune viaţa în pericol!

24 iunie 2012 16:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Asistenta lui Dan Capatos pare să fie de-a dreptul inconştientă! A ajuns de urgenţă la spital după ce a luat calmante şi a băut alcool peste măsură, în urmă cu mai bine de o săptămână, iar acum, când urmează tratament cu Xanax, tot nu se potoleşte! Mădălina Pamfile a chefuit, în weekend, într-un club din Piteşti, unde a dansat şi a băut toată noaptea.

Nici bine nu şi-a scos branula din mână şi a dat buzna în club! Mădălina Pamfile (18 ani) a vrut să-şi ia viaţa, în urmă cu aproape două săptămâni, pentru că suferă din dragoste, spunea ea.

Asistenta lui Capatos a luat calmante, după care a băut alcool şi a ajuns de urgenţă la spital. După ce a văzut că a ieşit din spital pe picioarele ei, „eleva lui Mazăre" tot nu s-a potolit.

Ea nu s-a dat în lături nici de la dans

La externare, medicii i-au prescris tratament cu Xanax şi i-au interzis alcoolul. Ei bine, Mădălina nu ascultă sfatul medicilor nici de această dată.

Mădălina a băut șampanie și tărie

Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri seară, în club „Agora" din Piteşti, unde a făcut show alături de Mihai Mitoşeru şi de Mihaela Moise. Pamfile nu putea sta toată noaptea pe apă plată, atât timp cât prietenii ei consumau alcool la greu, aşa că s-a „încălzit" cu câteva pahare de şampanie.

15 iunie- În spital

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, scurtă, ce lăsa să i se vadă posteriorul, Mădălina a urcat pe scenă şi a încins masculii prezenţi. După ce s-a încălzit cu şampanie, asistenta tv a dat-o pe tărie, cu care a ţinut-o până în zori.

Click! a prezentat, în urmă cu mai bine de o săptămână, motivul pentru care Mădălina Pamfile a fost internată de urgenţă la spital. Ea a luat câteva calmante, după care a consumat băuturi alcoolice, la ziua Danielei Crudu, în platoul emisiunii „Un show păcătos” (Antena 1). Sâmbăta trecută, Pamfile a fost externată din spital, iar medicii i-au prescris Xanax şi i-au interzis consumul de alcool pe perioada tratamentului.

Vânătăile din locurile în care i-au fost băgate perfuziile nu i-au trecut în totalitate, însă pentru că mergea în club, a decis să-şi dea bandajele jos. Mădălina Pamfile a fost externată sâmbăta trecută, iar medicii i-au prescris Xanax, i-au interzis consumul băuturilor alcoolice şi i-au spus să meargă la controale periodice.

Conform unor surse din anturajul asistentei tv, aceasta nu a mai fost la control, însă îşi ia tensiunea acasă, aproape zilnic, cu ajutorul unui aparat. După distracţia de vineri seară, bruneta face o pauză câteva zile, deoarece mâine începe proba scrisă la Bacalaureat şi trebuie să fie aptă şi odihnită.

Mai multe