Papanaşi cu brânză de vaci – Beatrice Adela Cristian

13 aprilie 2011 12:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se amestecă într-un castron brânza de vaci, ouăle, făina, sarea şi untul.

Se fac cu mâna chiftele din aluat care se găuresc la mijloc, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins, rumenindu-se pe ambele părţi.

Se scot pe un şerveţel, se servesc calzi cu smântână şi gem deasupra.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe