Paradisul Verde, înţesat cu jandarmi şi mascaţi. Executorii judecătoreşti au intrat peste Ţânţăreanu

19 martie 2013 18:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Agitaţie mare, ieri, în „Paradisul Verde". O armată de poliţişti şi jandarmi au bătut la poarta lui Cristian Ţânţăreanu. Ei l-au însoţit pe executorul judecătoresc, care a venit să-l oblige pe miliardar să-i dea voie unui vecin de-al său să folosească drumul de acces din cartierul rezidenţial.

Era ora 11.10, când Mihai Dima, executorul judecătoresc, a bătut la poarta din Paradisul Verde. După ce a fost legitimat de paznic, acesta a fost pus să aştepte câteva minute până când Ţânţăreanu şi-a dat acordul ca el, împreună cu jandarmii şi poliţiştii, să intre pe proprietatea lui. Au fost conduşi la reşedinţa miliardarului, acolo unde au discutat despre executarea silită.

Cristian Ţânţăreanu a stat de vorbă cu executorul şi cu avocaţii vecinului său în locuinţa sa

După aproximativ 30 de minute de tratative, s-a stabilit. „Îi dau voie să folosească drumul de acces din Paradisul Verde, însă, va trebui să facă o cerere la asociaţia de proprietari. În plus, va trebui să fie de acord cu câteva condiţii: să circule de 30 km/h, să nu arunce gunoaie şi să plătească o taxă lunară de 250 de lei", a spus Cristian Ţânţăreanu, imediat după ce a stat de vorbă cu executorul şi cu avocaţii vecinului său.

Radu Stoica l-a dat în judecată, anul trecut, pe omul de afaceri, după ce acesta a refuzat să-i dea voie să treacă prin Paradisul Verde ca să ajungă la terenul său. Proprietatea a cumpărat-o în 2001 de la Ţânţăreanu şi spune că a fost nevoit să circule cu maşina pe câmp ca să ajungă la şosea.

Mai multe