Parapsiholog: Mădălina Manole nu a plecat din dorinţa ei

22 septembrie 2010 0:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Subiectul morţii Mădălinei Manole a fost întors pe toate feţele şi dezbătut în cadrul multor emisiuni TV. Producătorii emisiunii "Un Show Păcătos" au dus lucrurile pe o pantă care, pentru mulţi dintre noi, ţine de domeniul SF-ului.

Capatos a avut-o ca invitată, marţi seară, pe Nicoleta Moldoveanu, parapsiholog, căreia i-au pus la dispoziţie 15 întrebări adresate Mădălinei. Cum CNA interzice desfăşurarea de astfel de experimente în direct, întrebările i-au fost înmânate clarvăzătoarei marţi pe la prânz, iar în cursul zilei, Nicoleta Moldoveanu ar fi intrat în legătură cu spiritul Mădălinei Manole. Capatos a trecut în revistă faptul că parapsihologul a prezis că nu Geoană va câştiga alegerile, ci Băsescu şi că nu va veni marele cutremur cel puţin doi ani şi n-a venit. Stoian a ţinut să împărtăşească şi el o experienţă pe care a avut-o cu clarvăzătoarea şi a povestit cum aceasta a prezis nota cu care fiul său a luat un examen de corigenţă.De altfel, chiar ea a spus că proporţia de adevăr este în jur de 87%.

Iată care sunt întrebările adresate Mădălinei şi răspunsurile pe care Mădălina i le-ar fi dat Nicoletei Moldoveanu.

De ce te-ai sinucis? Care a fost motivul real?

O să să spun care a fost motivul: neînţelegerile dintre ea şi Petru, soţul ei. După ce s-a consumat această cununie, comportamentul lui s-a schimbat faţă de ea, a început să devină autoritar şi să-i impună un mod de viaţă diferit de cel pe care-l avea ea. S-au produs multe divergenţe între ei. A fost o iluzie că a iubit acest bărbat. Ea l-a iubit, dar a realizat pe parcurs că a făcut o greşeală. Au fost două firi incompatibile din toate punctele de vedere.

De ce s-a sinucis? Nu a avut de ales.

Ce s-a întâmplat între tine şi Petru în acea noapte?

Au venit de la cumpărături, iar acasă a urmat o discuţie legată de faptul că i s-a interzis să-şi serbeze ziua cu prietenii ei. Au fost lucruri foarte urâte care s-au produs. E foarte urât modul în care i s-a adresat. Am reuşit să vizualizez scena. În dormitor a avut loc cearta, iar la baie a ajuns mai mult forţată. Acolo s-a consumat evenimentul nenorocit. Sticla era pregătită şi a acceptat să înghită acea soluţie.

Puiu a prezentat un testament despre care părinţii spun că nu e scris de tine. Ţi-a falsificat Petru scrisul?

Nu, a fost forţată să-l scrie, dictat de el. În testament insistă foarte mult pe nişte lucruri care să-l scoată pe Petru că nu e vinovat.

S-a vorbit că ai fi fost blestemată şi că ai apelat la vraci. Cine ţi-ar fi vrut răul?

Blestemul e o rugăciune negativă. Având în vedere că o spui cu atâta ardoarem, un lucru rău se întâmplă mai repede decât un lucru bun. Ea nu a fost blestemată. Poate a intrat într-o conjunctură de forţe puţin mai oculte. Interesul e foarte ascuns şi vine tot din partea acestui Petru să spună că a fost nebună.

Părinţii l-au acuzat pe Mircea că te-ar fi bătut. Este adevărat?

Da. Au existat violenţe fizice, nu numai în acea noapte, dar nu a spus de ruşine şi ca să nu-şi supere familia.

Părinţii te-au bătut în copilărie?

Nu. Mădălina a fost un copil iubit. Provine dintr-o familie de oameni integri, oameni modeşti şi cu mult bun simţ.

Toată viaţa ţi-ai dorit un copil. L-ai avut, iar acum l-ai lăsat singur. Nu te simţi vinovată faţă de Petru Jr.?

Durerea ei cea mai mare este acest copil pentru că şi l-a dorit foarte mult. Totul a venit atât de neaşteptat şi rapid. Durerea ei era şi mai mare pentru că nu a avut voie să se ocupe de acest copil. Nu şi-a putut exercita dreptul de mamă pentru că nu i s-a dat voie. A fost un alt mod de a o teroriza şi să facă ce zice el.

S-a spus că erai îndrăgostită de un alt bărbat care nu-ţi împărtăşea sentimentele. E adevărat?

Nu. Mădălina era atât de disperată şi dorea să iasă din cercul în care a intrat, că nu-i mai trebuia o latură sentimentală. Nu voia decât să rămână cu copilul.

Îţi pare rău că te-ai sinucis?

Astăzi îi pare rău pentru toată durerea pe care a provocat-o celor dragi. Îi pare rău că putea să evite şi să nu se întâmple acest neprevăzut.

Capatos i-a atras atenţia clarvăzătoarei că se cam bate cap în cap ceea ce a zis ea mai devreme, că a fost forţată să înghită soluţia, pentru că astfel nu ar mai fi vorba de o sinucidere.  "Când cineva îţi ia mâna şi te obligă să bei tot sinucidere se numeşte şi pentru ceilalţi", a spus  Nicoleta Moldoveanu. Apoi ea a explicat că nu poate spune că a fost omorâtă pentru că este o anchetă în desfăşurare.

Eşti aproape de Şerban Georgescu?

Sufletul, în primele 40 de zile, după ce părăseşte acest corp, e purtat în Rai şi Iad. I se dă voie şase zile să viziteze tot raiul, iar apoi 30 de zile în iad. Ea în momentul de faţă nu a părăsit încă pământulş ca să fie acolo.

O să mai apară alte înregistrări?

Ea a spus că a apucat să înregistreze câteva dintre certurile lor, dar nu se vor găsi pentru cineva a avut grijă să nu mai fie.

Ce le-ai spune părinţilor şi soţului, dacă ai putea?

Pentru părinţi a transmis următorul mesaj: să nu fie niciunul din ei supărat pe ea pentru că a plecat aşa cum a plecat. Nu a fost dorinţa ei şi să aibă grijă ca Puiuţul ei să ajungă la ei. Soţului i-a transmis să-şi caute în adâncul sufletului şi să scoată la lumină adevărul dacă are curaj şi dacă a iubit-o vreodată şi să nu uite că există un Dumnezeu care plăteşte fiecăruia pentru faptele făcute.

Întrebată dacă în timpul emisiunii Mădălina a intrat în legătură cu ea, parapsihologul a spus că Mădălina bucuroasă pentru că o particică din adevărul ei s-a spus, chiar dacă nu va putea fi dovedit. Până se va încăzi timpul afară, adevărul trebuie să iasă la lumină, a încheiat ea.

Mai citeşte:

Imagini interzise cu Mădălina Manole - FOTO

Mădălina era nemulţumită de dinţii urâţi, degetele groase şi picioarele strâmbe

Ion Manole: «Mădălina mea vine noaptea şi-mi spune că mă iubeşte»

Mădălina Manole bântuie casa părinţilor de la Ploieşti

Mai multe