Parchet: «Lângă corpul Mădălinei Manole a fost găsită o sticlă pe care era scris pesticid»

14 iulie 2010 13:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, miercuri, cu privire la faptul că Magdalena Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, primele indicii indicând faptul că " a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică", scrie Adevărul.ro.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a reluat, la începutul conferinţei de presă, comunicatul transmis mass media: "În data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că numita Mircea Magdalena (cunoscută publicului drept Mădălina Manole) a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, str. Griviţa.La adresa menţionată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Investigaţii Criminale".

Procurorul Bogdan Staicu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declarat că lângă corpul Mădălinei Manole, găsită decedată în locuinţa sa, a fost găsită o sticlă de un litru pe care era inscripţionat "pesticid". Procurorul a adăugat că nu au fost găsite medicamente lângă artistă, el răspunzând unei întrebări în acest sens.

Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii Mădălinei Manole, după cum a afirmat şi Bogdan Staicu. "În urma anchetei au rezultat indicii cu privire la faptul că persoana decedată a ingerat, în mod voluntar, o substanţă toxică. Anchetatorii au ridicat probele de la faţa locului, indiciile ducând, în acest moment, către sinucidere".

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a mai spus că autopsia va fi relevantă în acest caz. "Au fost efectuate audieri, cercetările fiind continuate la această oră. Se va efectua o autopsie medico-legală care, din punctul nostru de vedere, va clarifica cauzele acestui deces", a încheiat Bogdan Saticu.

Bogdan Staicu a mai spus că "În prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei".

Mai multe