Pasagerii cursei Wizz Air Roma -Cluj au ajuns acasă după 28 de ore

10 noiembrie 2009 8:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Circa 160 de pasageri care trebuiau să ajungă, duminică seară, cu o aeronavă a companiei Wizz Air la Cluj din Roma au ajuns acasă cu o întârziere de peste 28 de ore. Avionul în care urma să se îmbarce iniţial a fost lovit de un fulger şi a rămas în capitala Italiei.

Cursa trebuia să plece din Roma duminică la ora 15.10 şi să aterizeze la ora 18.15 la Cluj-Napoca, dar aeronava a rămas la sol în capitala Italiei după ce a fost lovită de un fulger. Pasagerii au rămas aproape o zi blocaţi pe aeroportul din Roma, ei fiind preluaţi de o altă aeronavă, care a ajuns la Cluj-Napoca la ora 22.38, cu o întârziere de peste 28 de ore.

"În noaptea de duminică spre luni, compania Wizz Air a asigurat cazare la un hotel pasagerilor care au solicitat acest lucru, precum şi vouchere pentru alimente şi apă. Compania a respectat prevederile regulamentului 261/2004 al Consiliului Europei, care stabileşte normele de asistenţă a pasagerilor în cazul întârzierii unor zboruri", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Wizz Air, Daniel Amzăr.

Aeronava lovită de fulger care a rămas la Roma a cauzat, luni, întârzieri între opt şi zece ore curselor Wizz Air din Cluj spre Dortmund şi Milano şi retur şi anularea cursei spre Paris.

Mai multe