Păsărin, refuzată de turcii de la Kanal D!

23 februarie 2010 19:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasă de pică, spontană şi cu un debit verbal considerabil, Cosmina Păsărin a avut parte de multe eşecuri în televiziune, chiar dacă s-a prezentat la castinguri pe bandă rulantă.

   Mai citeşte:        Păsărin: «Era să leşin când am auzit că Pagal a fost luat de avalanşă!»        Păsărin şi Puşcă, în locul Alinei Sorescu la TVR 2!         Cosmina Păsărin, curtată de Sorin de la Ro-mania!        Păsărin, nu te mai agaţă nimeni cu mama după tine!        Păsărin, super-sexy cu ceai şi cafea        Păsărin: «Îmi iau dres cu 10 lei de la tarabă»Deşi era aproape sigură că va semna cu postul tv turcesc Kanal D pentru a fi amfitrioana show-ului de divertisment „Căsătoreşte-te cu mine", iată că Păsărin a fost nevoită să accepte încă un refuz.

Dezamăgirea a fost mare, întrucât vedeta a dat multe probe şi chiar a filmat o ediţie-pilot a emisiunii. Totuşi, producătorii au considerat că ar fi mai potrivit un bărbat în calitate de prezentator, astfel că l-au angajat pe actorul Eduard Petre.

În ciuda acestor ghinioane, Cosmina nu şi-a pierdut speranţa, fiind sigură că soarele va răsări şi pe strada ei. Frumoasa brunetă aşteaptă cu sufletul la gură răspunsul celor de la TVR, care se pare că o vor la cârma emisiunii „Întâlnirea DP2".

Mai multe