Pastilele antisughiţ au făcut-o criminală - VIDEO

26 octombrie 2010 18:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Mai ceva ca în filme. Jennifer Mee (19 ani), care a şocat lumea cu povestea ei, când s-a aflat că nu se putea opri din sughiţat, a luat-o razna după ce s-a vindecat, ajungând să comită o crimă.

Citeşte şi:

Şi băieţii plâng câteodată!

Sughiţul i-a salvat viaţa

O franţuzoaică a revenit la viaţă după 14 ore de moarte clinică

S-au rugat să aibă bani de rate - FOTO

Americanca Jennifer Mee este implicată într-o crimă urâtă, după ce reuşise să înduioşeze întreaga planetă cu povestea ei.

Din 2007, a început să sughită neîncetat, spre uimirea medicilor care nu au putut niciodată să explice starea sa.

Sughiţa de 50 de ori pe minut şi nici un specialist nu reuşea să o vindece.

Mama ei, Rachel Robidoux, a dus-o la nenumărate clinici, unde i s-au dat medicamente la greu, dar totul a fost în zadar.

În cele din urmă, femeia a apelat la serviciile unui expert în acupunctură şi la un hipnotizator. După luni de zile de chin, minunea s-a întâmplat, tocmai când familia îşi pierduse orice speranţă.

Jennifer s-a oprit din sughiţat, dar a luat-o razna. A fugit de acasă de două ori şi poliţia a găsit-o cu mare greutate.

Recent, ea s-a înhăitat cu doi amici împreună cu care a pus la cale jefuirea lui Shannon Griffin (22 de ani) în St Petersbourg (Florida).

Jennifer a cunoscut victima pe Internet şi a ademenit-o într-o casă. Shannon a încercat să se opună jafului şi a fost ucis.

Mai multe