Paszkany are ceas de 90.000 €!

6 ianuarie 2010 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Într-o perioadă de frământări economice, acesta s-a răsfăţat, cumpărându-şi o bijuterie pentru care a plătit aproape o sută de mii de euro, exact salariul pe un sezon al ivorianului Traore, cel mai în vogă dintre jucătorii din Gruia.

Galant cu iubita sa, căreia i-a cumpărat în urmă cu câteva luni un BMW X5, finanţatorul celor de la CFR Cluj nu îşi neglijează nici propriile capricii.

Boss-ul ardelenilor şi-a îmbogăţit colecţia de ceasuri pe care o deţine cu un model exclusivist. Paszkany şi-a comandat un ceas de la Zenith, firma lui preferată în materie.

Patronul CFR-ului a ales ca model Defy Classic Tourbillon Sea, din aur roz, al cărui preţ de catalog este 145.000 de dolari, adică aproximativ 90.000 de euro.

Producătorul elveţian a scos pe piaţă o linie care cuprinde doar 25 de astfel de ceasuri, doritorii fiind nevoiţi să aştepte şi două luni pentru a-şi achiziţiona obiectul.

Arpad Paszkany mai deţine un Defy Chrono Aero, cotat la puţin peste 10.000 de euro, un Grande Class Traveler Open Multicity, tot în jurul a 10.000 de euro.

Înainte de Crăciun, omul de afaceri a mai primit un ceas Zenith pe care l-a adăugat colecţiei sale, cadou ceva mai ieftin, de "doar" de 6.000 de euro. "Îmi plac cel mai mult ceasurile Zenith. Am câte unul din fiecare serie", a explicat patronul de la CFR Cluj.

Mai multe