Paszkany către Conceicao: «Bate Sparta Praga sau pleacă!»

4 noiembrie 2009 19:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Vestiarul clujenilor stă pe un butoi cu pulbere. Şefii sunt nemulţumiţi de evoluţia unora dintre jucători, cărora chiar li s-a spus clar că următoarele partide vor fi hotărâtoare în privinţa rămânerii lor la echipă.

Ameninţat cu demiterea este şi antrenorul Tony Conceicao. El a avut în urmă cu două zile o întâlnire cu patronul Paszkany şi cu preşedintele Mureşan, în care au analizat evoluţia formaţiei sale.

Fotbaliştii au fost "tocaţi" mărunt, dar nici el n-a fost ocolit de criticile omului care dă bani la CFR.

"În acest moment, nu se pune problema demiterii lui Conceicao, o decizie vom lua la finalul turului. Nu ştiu ce vom face, dar dacă nu vom ajunge în primăvara europerană, nu vom termina turul pe locul întâi sau la diferenţă de un punct, două, faţă de lider, normal că vom lua măsuri! Ce să facem? Nu trebuie să punem lucrurile în ordine cumva? Pe noi nu ne interesează ce zice lumea, ci doar să meargă treaba la echipă", a dezvăluit pentru Click! preşedintele Iuliu Mureşan.

«Ne temem de CFR Cluj, nu de gripa porcină»

Cehii au numai cuvinte de laudă la adresa cluejnilor. Tehnicianul Spartei, Jozef Chovanec, a mărturisit: "Cluj este o echipă de calitate care, beneficiind şi de sprijinul fanilor, va juca diferit faţă de ce a arătat la Praga. Mai mult decât gripa porcină ne preocupă şi ne este teamă de adversar", a spus Chovanec.

Mai multe