Păţania unui bătrânel de 84 de ani care a vrut să facă sex cu două fete de 17

1 decembrie 2014 14:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Fanteziile erotice ale unui bărbat de 84 de ani s-a terminat cum nu se poate mai prost în momentul în care a întâlnit două gemene de 17 ani.

Paul Aronson obişnuia să îşi petreacă ore bune pe un site dedicat bărbaţilor cu bani care vor să întâlnească fete fără prejudecăţi. Aşa a ajuns să cunoscă două gemene de 17 ani, pe care le-a scos la un restaurant de lux. Fetele nu s-au lăsat intimidate de vârsta înaintată a clientului şi au mers apoi la domiciliul acestuia, pentru a întreţine relaţii sexuale, scrie huffingtonpost.com.

Bătrânelul nu şi-a văzut însă visul împlinit deoarece tinerele l-au legat de pat şi l-au jefuit. Infractoarele au găsit în casă doar 420 de dolari şi câteva cărţi de credit, pe care le-au luat şi au fugit.

Bătrânelul a stat legat de pat 20 de ore şi, când s-a văzut eliberat, a făcut plângere la poliţie.

Fetele nu se consideră prea vinovate de fapta lor, ba chiar au delcarat, senine, că "Bătrânul ne-a pus să facem lucruri pe care nu am vrut să le facem. E urât, bătrân şi dezgustător. L-am legat, i-am luat banii şi am plecat", a declarat una dintre fete, potrivit sursei citate.

Procesul în acest caz este în desfăşurare.

Mai multe