Patru femei se bat pentru regizorul George Ciubotaru

24 iunie 2011 16:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Roman mai lipsea din scandalul amoros, declanşat de cele trei blonde ale regizorului George Ciubotaru. Poftele sexuale ale lui George par de nestăpânit, el culcându-se cu mai multe femei în acelaşi timp. Dacă până acum a fost disputat de Denisa Bîtă, Simona Traşcă şi Alexandra Buga, iată că pe lista victimelor apare, ca din pământ, şi Oana Roman.

Regizorul George Ciubotaru, fostul iubit al Sânzianei Buruiană, a dat iama printre femei şi, culmea, nu face nici un efort pentru a le cuceri.

Zilele trecute, trei blonde s-au certat ca la uşa cortului pentru postul de iubită oficială, însă, când şi-au dat seama că el nu a investit prea multe sentimente în nici una, au sfârşit prin a se împrieteni.

Joi, a avut loc o spectaculoasă răsturnare de situaţiei, lăsându-le pe celelalte trei victime, Denisa, Simona şi Alexandra, cu gura căscată.

Oana Roman a făcut o mărturisire-şoc, lăsând să se înţeleagă faptul că ea şi George se iubesc în secret de mai bine de 20 de ani: „Eram copii, când ne-am cunoscut, dar eu am fost cea care a făcut primul pas. Mi-aş dori ca George să fie tatăl copiilor mei”, a declarat ea, la „Un show păcătos”.

Dezvăluirile le-au năucit pe cele trei blonde, care au luat atitudine, cea mai virulentă fiind Alexandra Buga: „Vreau să ne cheme la nuntă! Să fiu domnişoară de onoare, mă ofer! Dar să-mi spună din timp, să-mi pregătesc rochiţa. Sper ca mirele să nu fugă cu naşa sau cu vreo domnişoară şi să rămână mireasa singură!”.

În schimb, Denisa Bîtă a ştiut să-şi ţină nervii în frâu: „Mă amuză! George şi Oana se potrivesc de minune!”. Cât o priveşte pe Simona Traşcă, alias Pamela de România,ea bănuieşte că totul este doar o farsă, ca s-o scoată din minţi: „Nu cred că George şi Oana au o relaţie sexuală, ştiu că sunt prieteni din copilărie”.

Ca să mai liniştescă apele, Oana Roman le potoleşte pe blonde, în privinţa unei posibile căsătorii cu acest bărbat fatal: „N-am spus că mă mărit cu el, nici o secundă. Şi nu mai comentez, că nu are sens”, ne-a declarat ea.

Denisa, mărul discordiei

Denisa Bîtă (21 de ani) s-a cuplat cu regizorul în luna noiembrie a anului trecut. Tânăra spune că George a înșelat-o pe Pamela cu ea

Pamela i-a dat papucii iubitului infidel

Pamela de România a crezut că George este marea ei dragoste. Abia după ce Click! a publicat, în exclusivitate, câteva fotografii cu el şi cu Denisa, în timp ce se sărutau în plină stradă, Pamela şi-a dat seama că are un  iubit infidel.

L-a iertat pentru o zi, însă, când a văzut şi dovada că Denisa a petrecut în vila lui din Pucioasa, s-a retras din ecuaţie, dându-i papucii.

Câţi ani are cel mai dorit bărbat?

Blondele lui Ciubotaru nu știu nici măcar data naşterii a acestuia. Fiecăreia i-a spus o altă variantă. Simonei i-a zis că a împlinit 39 de ani, Alexandrei i-a zis că are 38, iar Denisei, 35.

Oana Roman face calcule: „Dacă eu am 35 şi el este mai mare decât mine cu 8 ani, cred că are 42 sau maximum 43!”. Sânziana Buruiană susţine că  a aflat că are 44 de ani, după ce i-a şterpelit buletinul.

Citeşte şi:

George Ciubotaru este iubitul secret al Oanei Roman

George Ciubotaru: Simona este o femeie adevărată. Eu am greşit

Mai multe