Paula Iacob despre divorţul dintre Monica şi Irinel Columbeanu: «Este un circ»

17 martie 2011 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

"Monica a vrut să facă ceva cu viaţa ei, iar eu o respect pentru asta. Vreau să vă spun o experienţă personală. Fiica mea îmi reproşează şi acum că nu am fost alături de ea. Soţul meu a fost cel care i-a fost cel mai aproape. Deci eu înţeleg situaţia dintre Irinel şi Monica"

"Între doi oameni civilizaţi se poate realiza un divorţ civilizat. Doamna Columbeanu a fost sfătuită greşit să ia calea penalului. Să îţi doreşti ca cel cu care ai un copil, cu care ai dormit în pat, să ajungă la puşcărie? E urât că s-a ajuns aici"

"Trebuie stabilit lângă care părinte fetiţa se poate dezvolta! Este inadmisibil să rupi un copil de lângă ambii părinţi. Monica are dreptul să-şi vadă fetiţa. Lipsa de toleranţă aducel mult rău oamenilor. Trebuie curmat circul care loveşte această fetiţă.", a spus avocata Paula Iacob.

"Sunt sigură că dacă Irinel era un cerşetor nu i se dădea copilul. Totuşi, nu cred că judecătoarea a luat această decizie din cauza stării lui financiare. El prezenta doar un domiciliu stabil şi garanţia unei bune întreţineri", a încheiat ea.

Mai multe