Paula Seling şi Ovi, printre favoriţii spaniolilor la Eurovision - VIDEO

2 aprilie 2010 12:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Sub titlul "Melodiile care pot salva Eurovision 2010", publicaţia spaniolă "La Informacion" face o trecere în revistă a celor mai frumoase melodii. Iar piesa interpretată de Paula Seling & Ovi este prima menționată dintr-o listă de șapte favorite.

Carlos Otero, unul dintre specialiștii consultați de autorii materialului respectiv, susține că melodia interpretată de Paula Seling & Ovi este "un amestec ideal între inovație și ritm Eurovision: este o temă interpretată de doi vocaliști, un bărbat și o femeie, cu particularitatea că fiecare dintre ei cântă la pian în timp ce interpretează tema".

Otero o compară pe Paula Seling cu Tiffany Amber-Thysen în rolul lui Kelly Kapowski din "Salvați de clopoțel", ceea ce "presupune un punct extra pentru a sprijini delegația română".

Popy Blasco susține că melodia este "o nebunie" și crede că cei doi interpreți formează "versiunea pop și luminoasă" a grupului argentinian Pimpinela.

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, reprezentanţii României la Eurovision, vor intra în concurs cu numărul zece, în cea de-a doua semifinală, din 27 mai.

Vezi pe adevarul.es care au fost celelalte şase melodii alese de spanioli.

Mai multe