Păzea! Trece familionul Prodancăi!

16 iulie 2013 14:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Faceţi loc când iese Anamaria Prodan în oraş, cu familionul! Sexy-impresara de fotbal a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce făcea cumpărături într-un mall din Băneasa, însoţită de nu mai puţin de şapte copii şi prieteni.

Duminică la prânz, Anamaria Prodan (40 de ani) a ieşit la cumpărături, la un mall din Băneasa. Cu ea au fost nu mai puţin de şapte persoane: fetele din prima căsnicie - Sarah (12 ani) şi Rebecca (14 ani), fiul ei cu Reghe - Laurenţiu jr. (4 ani), băiatul lui Reghe - Luca (11 ani), bona copiilor - Nuţi, unul dintre fotbaliştii pe care-i reprezintă Anamaria - Danijel Subotic, iubita lui - manechinul Ioana Grama şi prietena acesteia - Ramona Luca.

Când au stat la terasă,s-au întins la două mese

„Am cumpărat câteva tricouri de casă pentru copii, nişte încălţări sport pentru Subo, farduri, apoi am mâncat sushi la o terasă. Am umplut două mese", a povestit Anamaria, contactată de Click! Cu toţii au umplut la refuz SUV-ul uriaş pe care Anamaria l-a adus tocmai din America, Buick Enclave. Maşina o are de doi ani, a dat 60.000 de dolari pe ea şi o foloseşte atât în Las Vegas, cât şi la Bucureşti.

Sexy-impresara nu şi-a mai coafat părul în stilul caracteristic, creţ

Îmi place pentru că e foarte spaţioasă. În spate are patru locuri, aşa că am încăput cu toţii", a mai spus Anamaria.

Maşina a fost condusă de Nuţi, bona familiei

După şedinţa de cumpărături, familionul Anamariei s-a retras la casa vedetei din Snagov, nu înainte însă ca bona Nuţi să se oprească la un supermarket, de unde a cumpărat vreo zece caserole cu carne pentru mici şi cârnaţi pentru grătar.

Bona a cumpărat şi multă carne pentru grătar

Subo a stat la noi pentru câteva zile. El şi iubita lui vor face nunta în curând", a explicat Prodanca prezenţa fotbalistului în tabloul familiei. Marele absent a fost Laurenţiu Reghecampf (38 de ani), care se afla în cantonament cu Steaua.

Mai multe