Pe Ioniţă o să-l ia inima când va vedea asta! Margherita de la Clejani, momente fierbinţi cu un tânăr

23 octombrie 2013 17:37   Actualitate
Ultima actualizare:

E tânără şi frumoasă, dar nu şi-a găsit încă sufletul pereche. Pretenţioasă din fire, Margherita de la Clejani nu se lasă convinsă cu una cu două. Cu toate acestea, există un bărbat care a reuşit să-i atragă atenţia.

Fata Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani a acceptat provocarea de a participa la "Mărul discordiei", emisiunea de la PRIMA TV unde speră să-şi întâlnească jumătatea. Şi, după cum se pare, acest lucru este pe cale să se întâmple.

Margherita şi Marius s-au sărutat pasional, în emisiune (foto: PRIMA TV)

Cântăreaţa a cedat farmecelor lui Marius, unul dintre bărbaţii care se luptă pentru inima ei şi l-a sărutat cu pasiune. Scena s-a petrecut la Bran, unde filmau pentru emisiune.

Marga l-a invitat pe acesta la o întâlnire inedită. Fata lui Ioniţă s-a costumat şi s-a machiat ca o vampiriţă, iar partenerul ei a purtat straiele contelui Dracula. Cei doi au dansat îmbrăţişati, iar la final, Marius a sărutat-o cu pasiune, iar Margherita nu s-a opus deloc.

Cei doi nu s-au putut dezlipi unul de celălalt (foto: PRIMA TV)

"Nu puteam să nu profit de faptul ca suntem la doi paşi de castelul lui Dracula. Are cea mai seducătoare privire, aşa m-a vrăjit. Sunt o femeie pasională, căreia îi place să se joace, care vrea să iubească", a mărturisit aceasta.

Întreaga scenă va putea fi urmărită mâine seară, de la 20.30, pe PRIMA TV, iar în săptămânile următoare idila celor doi va continua la Barcelona.

Mai multe