Pedofil prins de victimă cu ajutorul unei console de jocuri

30 mai 2014 22:59   Actualitate
Ultima actualizare:

O fetiţă din Marea Britanie a avut inspiraţia de a folosi camera de la consola Nintendo pentru a-şi fotografia agresorul.

Iniţial, John Fisher, în vârstă de 46 de ani, a negat că ar fi abuzat-o pe copila în vârstă de zece ani. Însă a rămas fără cuvinte atunci când a văzut imaginea care îl incrimina. Bărbatul a agresat-o prima dată în ianuarie 2010, iar fata s-a plâns părinţilor. Cum adulţii nu au luat nici o măsură, s-a hotărât să se apere singură.

Anul trecut, incidentul s-a repetat, însă copila a avut inspiraţia de a-şi ţine la îndemână un Nintendo DSi, consolă care, pe lângă jocuri, oferă utilizatorului şi posibilitatea de a face fotografii. Fisher a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, a fost luat în evidenţă ca pedofil pe termen nelimitat, iar după eliberare nu are voie să se apropie de minori sub 16 ani.

Annabelle Bunn, cea care s-a ocupat de caz, a lăudat-o pe fetiţă: "A fost suficient de curajoasă încât să dezvăluie incidentul. A relatat complet şi corect ce s-a petrecut. Este important ca victimele abuzurilor sexuale să simtă că pot veni să spună ce li s-a întâmplat, indiferent de vârsta lor sau de perioada când a avut loc agresiunea", scrie The Sun.

Mai multe