Pentru blonda asta a ucis criminalul virgin

26 mai 2014 19:04   Actualitate
Ultima actualizare:

 „Măcelarul" din California a ucis 6 persoane din răzbunare. Elliot Rodger ura blondele, după ce o fostă colegă din şcoală cu plete aurii, de care era îndrăgostit, l-a respins.

Criminalul de 22 de ani a rămas cu un gust amar după decepţia suferită în urmă cu 10 ani. Elliot Rodger a numit-o „curvă idioată", pentru că i-a respins avansurile. Înainte de a comite măcelul din campus, când a omorât 6 persoane, ucigaşul a scris 141 de pagini, manifestându-şi ura lui pentru femei.

„Voi, fetelor, nu aţi fost niciodată atrase de mine. Nu ştiu de ce. Dar vă voi pedepsi pe toate pentru asta. O să ucid toate curvele blonde", îşi exprima Elliot, dispreţul nemărginit. Se pare că băiatul, care era fiul unuia dintre regizorii filmului „Jocurile foamei", făcuse o obsesie pentru această fată. El era frustrat fiindcă era încă virgin, la vârsta lui, şi a dat vina pe blonda sexy pentru toate nenorocirile sale.

Elliot era bolnav psihic şi se plângea mereu că e singur şi că nu poate să-şi găsească o iubită, au explicat medicii.

Rudele victimelor s-au adunat să-şi plângă morţii

Elliot Rodger (22 de ani) a semănat teroare , vinerea trecută, în orăşelul Isla Vista din California. Tânărul şi-a înjunghiat cei trei colegi de apartament, apoi a ucis alte trei persoane într-un campus universitar din Santa Barbara. Criminalul s-a sinucis, împuşcându-se în cap în faţa poliţiştilor care-l urmăreau.

Mai multe