«Pentru un mobil, te las să mă dezvirginezi!» VIDEO

30 iunie 2011 13:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Mare e grădina lui Dumnezeu! Disperată să aibă un mobil ultimul răcnet, chinezoaica Wen de 18 ani şi-a pus în cap să-şi vândă virginitatea în schimbul aparatului mult visat.

Adolescenta Wen Guandong nu mai are linişte de când s-a pus pe piaţă un model de telefon mobil care a vrăjit-o, potrivit "Korea Herald". L-a implorat pe tatăl ei să i-l cumpere, dar omul i-a explicat că nu are atâţia bani.

Fata nu s-a lăsat păgubaşă şi, cum nu avea ceva mai de preţ decât virginitatea, s-a grăbit s-o pună la bătaie. Şi-a făcut singură o fotografie şi a postat-o pe Internet, oferindu-se primului bărbat care îi va da celularul mult visat.

Dacă va avea mai mulţi pretendenţi, Wen va oferi prioritate celui care îi va transmite primul oferta pe Internet. Fata a dat anunţul în urmă cu câteva zile, însă deocamdată nimeni nu s-a grăbit să-i promită telefonul râvnit, care costă în jur de 1.000 de euro.

În schimb, a fost asaltată cu mesaje de dezaprobare. ­Mulţi o ceartă că se vinde pentru atât de puţin. Alţii au luat-o peste picior, spunându-i să mai aştepte pentru următorul model, mai revoluţionar.

În China, telefoanele sofisticate creează un entuziasm vecin cu isteria, spune ziarul coreean. Într-un magazin a izbucnit o revoltă când un angajat a început să bată cumpărătorii disperaţi să atingă măcar celularele cele mai noi.

Citeşte şi:

«Vreau să-mi încep viaţa sexuală, dar mi-e frică!» VIDEO

«Este dureroasă dezvirginarea la băieţi?» VIDEO

Află cum şi-au pierdut virginitatea 10 vedete de la Hollywood!

Un rinichi pentru o tabletă electronică

În urmă cu câteva săptămâni, un adolescent chinez, pe nume Zheng, şi-a vândut un rinichi pentru ca să facă rost de bani pentru o tabletă electronică iPad2.

Băiatul a suferit complicaţii în urma operaţiei. El va rămâne cu probleme de sănătate întreaga viaţă pentru mult râvnitul aparat de 2.000 €.

Vezi şi:

Ei trăiesc cu rinichii poliţistului criminal

O femeie îi donează uterul fiicei sale, pentru ca aceasta să poată deveni mamă

Mai multe