Pentru un pandişpan pufos, amestecă făina cu lingura

13 octombrie 2010 15:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Astfel, pentru ca pandişpanul sau blatul de tort să nu se lase în momentul în care adăugăm făina, aceasta se amestecă în compoziţie cu o lingură de jos în sus. Nu folosi mixerul!

Click! Dă-ne un sfat util şi te premiem!

Eşti expert în curăţenie? Cunoşti toate trucurile din lume pentru ca locuinţa ta să fie "lună"?

La capitolul bucătărie nu te întrece nimeni? Ştii cele mai bune leacuri cosmetice? Spune-ni-le şi nouă şi te premiem! Click! te provoacă să dezvălui cele mai tari "trucuri" utile pe care le cunoşti.

Scrie-ne despre toate acestea pe adresa redacţiei, Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic "Pentru Rubrica Sfaturi Utile" sau trimite-ne un email la adresa sfaturiutile@click.ro.

Cel mai bun sfat al lunii va fi premiat cu un abonament pe 3 luni la ziarul Click!

Mai multe