Pepe: «Dacă m-ar fi sunat Oana Zăvoranu, nu aş fi răspuns la telefon»

20 aprilie 2012 15:24   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce Pepe şi Oana Zăvoranu au purtat prima discuţie după divorţ, prin telefon, la emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1, cântăreţul spune că dacă l-ar fi sunat fosta lui soţie, nu ar fi răspuns.

„Dacă m-ar fi sunat Oana Zăvoranu, nu aş fi răspuns la telefon. Eu eram în maşină, m-a sunat Dan Capatos, am vorbit despre cununie câteva minute, după care a spus că are o surpriză pentru mine că nu a putut să vină la cununie şi a băgat-o pe Oana. E ca şi cum m-aş duce eu cu fosta lui iubită la el acasă. Dacă închideam telefonul, zicea lumea că mi-e frică să vorbesc, dacă am vorbit, de ce am vorbit. Oricum o dai nu e bine. Părerea mea e că cel mai bine ar fi să vadă oamenii ce am vorbit. Oana m-a rugat să nu ne mai atacăm. Eu nu am atacat-o niciodată. Am acceptat ideea. Am stabilit aseară să nu mai îmi atace nici soţia”, a declarat Pepe, pentru emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Pepe şi Oana Zăvoranu au „făcut pace”, aseară  la emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1. Oana a vrut să îi transmită fostului soţ  „casă de piatră”.

Mai multe