Pepe, înconjurat şi pupat din toate părtile de modele în clubul lui Liviu Vârciu - FOTO

17 ianuarie 2012 5:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu două zile înainte să susţină un concert în clubul bunului său prieten Liviu Vârciu, Pepe a venit să se distreze alături de câţiva colegi în aceeaşi locaţie din centrul capitalei.

În timpul petrecerii a avut loc şi o prezentare de modă semnată Paula Milea, fost manechin care se află la început de drum în cariera de designer vestimentar.

Pepe a urmărit colecţia prezentată de fosta iubită a stelistului Mihai Costea, Oana Popa, Raluca Arnautu, Miss Turism Planet si Intercontinental Romania , Alina Clapa, Miss Bikini International, Eliza Magureanu, Andreea Bododel, Miss Bamboo, Ileana Rosiu, Cristina Gherghe sau Roxana Dumitru.

Imediat după incheierea defilarii, artistul a fost reperat si inconjurat de mai multe fete frumoase care fac parte din echipa de "distractie" formata din peste 30 de fete, a clubului amicului sau, reunite sub numele de "the special crew girls by La Joya".

Nici lui Pepe nu i-a displacut momentul asa ca a rezistat momente bune in fata aparatelor de fotografiat alaturi de admiratoarele sale care i-au oferit zambete si saruturi chiar si cate doua odata.

Mai multe