Pepe: «Între mine şi Oana nu există cale de împăcare»

29 iunie 2011 14:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Pepe a vorbit la emisiunea «Happy Hour» şi a elucidat zvonurile conform cărora s-ar fi împăcat cu Oana. Oana şi Pepe ar fi fost surprinşi împreună, acasă la solistul latino, în timpul unei convorbiri telefonice cu un jurnalist.

Pepe spune că toată convorbirea a fost o farsă. Artistul i-a făcut o farsă jurnalistului şi a pus o prietenă, care are vocea asemănătoare cu cea a Oanei să intervină în discuţia telefonică.

"Am auzit convorbirea telefonică, interesant. Eu ultima oară m-am văzut cu Oana de ziua ei, la notar, când am ridicat actele de divorţ. Între mine şi Oana nu există cale de împăcare. M-a sunat ziaristul şi a început cu glume de genul asta. Nu a dat toată convorbirea. Eram cu un grup de prieteni, şi era o fată care semană la voce cu Oana, şi i-am zis să se bage în seamă. I-am intrat în joc, am glumit. E o împăcare imposibilă. Timpul va rezolva totul, pe viitor putem să bem o cafea şi o să fim doar amici. Eram la şpriţ, se sesizează din vocea mea că eram foarte relaxat. A fost efectiv o glumiţă. Nu e vorba că facem glume pe seama Oanei, dar când suntem la un chef şi se aduce vorba de Oana...  Eram cu alte persoane, o fată a îndrăznit să facă o glumiţă şi cam asta a fost", a declarat Pepe la «Happy Hour».

Oana şi Pepe nu mai sunt certaţi?

Mai multe