Pepe învârte brunetele pe degete - FOTO

17 februarie 2012 17:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Încurcate mai sunt căile Domnului! După ce s-au îndrăgostit, şi-au făcut planuri de nuntă şi au anunţat că e posibil să devină părinţi, Pepe şi Raluca Pastramă au probleme în amor. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe latin-lover, joi noapte, în compania altei brunete focoase.

Prieten la cataramă cu Liviu Vârciu, Pepe nu mai putea amâna mult vizionarea piesei de teatru în care acesta a debutat în urmă cu o lună.

Aşa că, joi seara, şi-a făcut apariţia la Teatrul Acta, pentru un „Menage a trois". Nu este vorba despre vreo partidă de amor, ci acesta este titlul comediei în care Vârciu interpretează un ziarist, alături de actorii Ioan Isaiu şi de Ionela Nedelea.

„Menage"-ul ar fi altul. Latin-loverul nu a fost însoţit de iubita oficială, ci de o altă brunetă. Fotoreporterii Click! i-au surprins, joi seară, pe Liviu Vârciu şi pe Pepe ieşind de la teatru, însoţiţi de nişte domnişoare. Neaşteptat, cântăreţul nu doar că a petrecut câteva ore lângă altă femeie, dar chiar a invitat-o în maşina personală.

„Este doar o prietenă. O cheamă Ana şi a apărut în clipul piesei mele, «100% adevărat". Am condus-o acasă, pentru că aşa mi s-a părut elegant. Să n-o las noaptea singură prin frig, să ia taxiul. Sunt un băiat educat", ne-a declarat Pepe.

În timp ce solistul era un gentleman, iubita oficială, Raluca Pastramă, avea şi ea o treabă: „Raluca n-a putut veni cu mine la teatru, dar ne-am văzut după. Am fost împreună în clubul lui Vârciu, Joya".

Raluca Pastramă, actuala lui iubită a lui Pepe

Multe aventuri, după divorţul de Oana Zăvoranu

După ce a divorţat de Oana Zăvoranu, Pepe a recunoscut că prin aşternuturile lui au trecut multe femei. Dintre toate, solistul a fost surprins cu Flori, o concurentă de la "Next Diva", cu basarabeanca Felicia, iar cu ciocolatia Beatrice Tican a avut mai multe întâlniri.

Despre cea din urmă, artistul a mărturisit că este "o fată frumoasă şi sensibilă". Se zvonea că şi Mădălina Secuianu, poreclită "muza lui Pepe", cea care a fost cu el pe "Vaporul iubirii", i-ar fi fost iubită.

Cât despre relaţia cu actuala lui iubită, Raluca Pastramă, Pepe spune că a început dintr-o banalitate: "Presa ne-a cuplat şi a ieşit ceva frumos, oricum, suntem la început". Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat la un notariat din Bucureşti, pe 16 iunie 2011, chiar de ziua brunetei, după o relație de aproximativ șapte ani.

Mai citeşte:

Ioana, sex-experta Click!: «Pepe, cu 100 de lei te satisfac total!»

Oana Zăvoranu: «Lui Pepe îi place să mănânce... mezeluri, pastramă»

Pepe, muncitor, gangster și tocilar în clipul «100% adevărat»

Pepe, ţi-ai pus verighetele la gât?

Mai multe