Pepe: «Vrăjitoarele au deschis cărţile, Oana şi-a deschis picioarele»

31 mai 2011 17:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu mai înţelege nimeni ce e-n capul Oanei Zăvoranu! După ce s-a bălăcărit ca la uşa cortului cu Pepe şi s-a cuplat cu Tudy, vedeta îşi strigă iubirea pentru cel care-i este încă soţ! „Vrăjitoarele ne-au despărţit!", spune ea. În replică, Pepe a luat-o crunt „la mişto".

Farmecele făcute de mama şi de soacra ei sunt motivul pentru care Zăvo a „aterizat" în braţele lui Tudy! Cel puţin, aşa a declarat ea miercuri seara, la emisiunea „Agentul VIP".

Citeşte şi:

Oana i-a făcut-o! Pepe riscă doi ani de închisoare!

EXCLUSIV! Oana Zăvoranu şi-a tras talismane antifarmece - FOTO

Pepe: «Oana n-a ştiut niciodată câţi bani am»

„Mi s-au făcut farmece să mă îndrăgostesc de Tudy! Nu mi-am închipuit niciodată viaţa fără Pepe. Sunt incompletă sufleteşte. Pe noi ne-au despărţit mama şi soacra mea, care au mers separat la vrăjitoare şi au reuşit să ne dezbine. Noi ne-am despărţit din prea multă iubire", sunt câteva din afirmaţiile-şoc ale Oanei.

Pepe s-a amuzat copios când a auzit noul „scenariu" inventat de soţia lui. „Aşa este! Vrăjitoarele au deschis cărţile, au deschis cerurile şi, totodată, şi-a deschis şi Oana picioarele! Nu e ea infidelă, sunt duhurile rele!", ne-a spus, râzând, cântăreţul.

Sătul de atâta scandal şi „păţit" cu procesele în care l-a târât Oana, el aşteaptă ca, într-o zi, Zăvo să-l tragă la răspundere chiar şi pe Dumnezeu. „Ea se luptă cu toată lumea, dă în judecată pe toată lumea. De ce nu-l dă în judecată şi pe Dumnezeu că a lăsat să se bage vrăjile între noi? Să facă o plângere ceva!", glumeşte Pepe.

Nu este pentru prima oară când Oana vorbeşte despre farmece şi vrăjitoare. În urmă cu aproape trei luni, vrăjitoarea Cireşica a „descântat", în faţa reporterilor Click!, cămaşa lui Pepe, despre care susţine că i-ar fi fost adusă de o persoană apropiată lui. Nu a vrut însă să dezvăluie de către cine.

Mărioara Zăvoranu, ma­­ma Oanei, s-a crucit când a auzit povestea cu vrăjitoare. „Ce Dumnezeu să caut eu la vrăjitoare? Credeţi că am înnebunit? Nu-mi permite statutul social să fac aşa ceva! Nu vedeţi că ea e nebună? Are o fixaţie a ei. Eu cred că ar fi bine ca Oana să plece din ţară, că e talentată", a mărturisit Mărioara pentru Click!

Vor divorţa de ziua Oanei

Iniţial, Oana şi Pepe erau programaţi la divorţ pe data de 5 octombrie. După ce şi-au spălat rufele în public şi au făcut un circ de toată frumuseţea, cu chiu, cu vai, Pepe a reuşit să o convingă pe „Xena" să meargă împreună la notar „pentru a divorţa în cinci minute", după cum afirma latino-loverul.

La notar, „Querida" şi-a rugat soţul să accepte ca divorţul să aibă loc pe data de 16 iunie, de ziua ei, pentru a-l considera drept un frumos cadou. În timp ce Oana este în proces cu mama ei pentru avere şi l-a dat în judecată pe Pepe pentru violarea intimităţii, corespondenţei etc, cântăreţul a intentat proces împotriva ei pentru defăimare, pentru că a fost victima unor afirmaţii înjositoare şi pentru că i-a distrus casa.

Tudy a părăsit-o?

Imediat după scandalul divorţului izbucnit între Oana şi Pepe, a apărut în peisaj şi Tudor Ionescu, Tudy, noul iubit al vedetei. Tânărul care visa o carieră politică începută la Parlamentul European a devenit brusc celebru după apariţia unui filmuleţ în care se masturba de dragul Oanei.

Zăvo şi-a declarat iubirea pentru el, au petrecut câteva nopţi fierbinţi împreună, apoi l-a vizitat la Bruxelles. Acum, se pare însă că dragostea nebună s-a cam evaporat.

Tudy ar fi primit ultimatum de la familie: „Ori Oana, ori noi!", iar Zăvoranca încearcă să răstoarne situaţia, motivând că magia neagră făcută de Mărioara Zăvoranu şi de mama lui Pepe i-a sucit ei minţile.

Mai multe