Peter L. Imre, naşul Nicoletei Luciu: «Vânătoarea de bani şi de audienţă a lui Sârbu e dezgustătoare»

13 octombrie 2012 16:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitat la postul România TV, Petre L. Imre, naşul Nicoletei Luciu, a criticat dur decizia trustului MediaPro de a difuza imaginile cu Zsolt Csergo şi presupusa amantă, aflaţi pe un iaht, în Croaţia.

Acesta a explicat că nu este de acord cu decizia editiorială a trustului condus de Adrian Sârbu de a promova acest scandal.

„Înţeleg meseria de jurnalist, pot să înţeleg apetitul publicului pentru senzaţional. Dar cât de departe poate merge un proprietar de trust de presă care-şi vinde vedeta pentru senzaţional la kilogram? Vorbim de trustul lui Adrian Sârbu, ca să fie clar. Vânătoarea de bani şi de audienţă a lui Sârbu pentru mine e dezgustătoare. Până unde poate să meargă presa pentru audienţă şi pentru bani? Cât de josnic poate fi un patron de televiziune care-şi vinde vedeta? (...) Am sfătuit-o pe Nicoleta să plece cât mai repede dintr-un trust al cărui proprietar se poartă aşa (...) A doua zi de la publicarea imaginilor, Nicoleta a mers la studio şi a făcut antrenamente pentru emisiunea domnului Sârbu ("Dansez pentru tine", de la Pro TV - n.r.). Nicoleta a ajutat postul să facă rating, a oferit exclusivitate pentru nunta ei", a declarat Imre.

Naşul Nicoletei Luciu a mai spus că ea este o femeie puternică şi că scandalul acesta îi va întări şi mai mult familia.

Mai multe