Petre Geambaşu, la un pas să fie sfâşiat de un câine uriaş!

21 decembrie 2010 9:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Artistul se afla în vizită la nişte prieteni şi a făcut greşeală să îşi ia şi propriul căţel cu el. La un moment dat, animăluţul lui Geambaşu s-a furişat afară, spre disperarea stăpânului, care ştia că în curtea vilei se află un Saint Bernard deloc prietenos.

Nu am mai avut timp să îl opresc, deja îmi imaginam că o să-l facă praf. Am fugit afară, dar deja era prea târziu. Câinele prietenului deja îl înşfăcase pe al meu, îl rănise, iar eu ram disperat”, a povestit maestrul pentru revista VIP, citată de stl.ro.

Speriat de ce i s-ar putea întâmpla câinelui său, Petre Geambaşu nu s-a mai gândit la consecinţe şi a sărit între ei, ca să-i despartă. Până să realizeze ce se întâmplă, artistul s-a trezit pus la pământ de dulău.

Faţa uriaşului era la câţiva centimetri de a mea. A fost un moment cumplit, din care nici acum nu-mi vine să cred că am scăpat. Stăpânul câinelui a reuşit, în cele din urmă, să-l calmeze, însă eu am avut un şoc. Puteam să fiu sfâşiat! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că totul s-a terminat cu bine, altfel cred că mă vedeaţi cu faţa schimonosită, Doamne fereşte”, a mărturisit Geambaşu.

Mai multe