Petre Roman i-a oferit Silviei un cadou special de ziua ei

1 noiembrie 2010 6:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Familia Roman a fost în mare sărbătoare vineri seara. La un restaurant din zona Băneasa, au sărbătorit-o pe Silvia Chifiriuc care a împlinit 38 de ani. De departe cel mai frumos cadou a venit din partea fostului premier.

Silvia a fost înconjurată de familie, prieteni şi naşii de cununie Dana şi Dinu Patriciu. N-a lipsit nici micuţul Petrus, fiul cuplului Petre - Silvia, copilaşul fiind cel care i-a „întâmpinat" pe invitaţi, notează ziarul Ring.

Petrecerea, care s-a întins după miezul nopţii, a fost plină de surprize, de departe cea mai importantă venind din partea soţului.

Petre i-a dăruit Silviei un microfon, reamintindu-i acesteia că se poate reapuca de muzica pe care a lăsat-o deoparte acum patru ani atunci când a început relaţia celor doi. Petre vrea s-o vadă din nou pe scenă.

„Acest microfon să-ţi amintească cine eşti şi ce poţi! Acest mesaj de încurajare este mai mult decât dorinţa mea de a studia şi de a face ceea ce îţi place cel mai mult, adică să cânţi", a fost mesajul lui Petre Roman.

Silvia a mai primit numeroase bijuterii, pe care cu siguranţă le va proba weekendul următor odată cu petrecerea de tăiere a moţului lui Petrus.

Mai multe