Petru Mircea a izbucnit în plâns, în direct la TV: «Se insinuează că eu mi-am ucis soţia»

13 aprilie 2011 15:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea  a suferit un şoc nervos când a văzut fotografiile cu soţia sa moartă. El a izbucnit în plâns la emisiunea Happy Hour, de la ProTV.

"Am văzut negru în faţa ochilor când, întâmplător am văzut imaginile pe net. Cui foloseşte că imaginile astea terifiante şi şocante sunt acum văzute de o lume întreagă, o lume care a iubit-o pe Magda, care i-a ascultat piesele", a spus Petru Mircea, cu ochii în lacrimi. 

Mai citeşte:

Petru Mircea: «Nu vreau să mai vorbesc cu creaturile Manole decât în instanţă»

Petru Mircea: «Avocatul părinţilor Magdei a extras ilegal aceste imagini din dosar»

Ultimele imagini cu Mădălina Manole în viaţă! FOTO

Petru Mircea îl acuză pe ziaristul Christian Levant , de la "Ring", care a publicat iniţial aceste fotografii, că încearcă să-l distrugă.

"Am sunat să îl rog să scoată fotografiile. L-am implorat, ca tată, să nu publice acele fotografii. Nu văd ce importanţa au pentru public. Asta înseamnă să fii ziarist de investigaţii. Când am spus că îl desfiinţez pe domnul Levant, mă refeream la calitatea asta de aşa-zis ziarist de investigaţii, nu fizic", a declarat Petru Mircea.

"Ziaristul acesta de la Ring încearcă să insinueze că sunt un criminal. Că eu mi-am ucis soţia. Îşi va cere cineva scuze dacă instanţa va stabili că eu nu sunt un criminal. Îşi va cere scuze pentru traumele pe care mi le-a provocat. Traume pe care la va moşteni şi fiul meu atunci când va fi suficient de mare ca să citească aceste mizerii. Nu se poate ca să încerci să distrugi pe cineva cineva din vorbe, fără să ai nicio dovadă. Ce se se va întâmpla dacă ancheta va demonstra că aceşti oameni care vor să mă distrugă nu au dreptate. Ce se va întâmpla vor veni la mine cu buchete de flori şi cu ciocolată la copii?", a spus Soţul Mădălinei Manole.

Ziarul Ring spune că nu a publicat fotografiile

Alexandru David, redactorul şef de la "Ring", susţine că a publicat fotografiile numai în ediţia electronică a ziarului, însă le-a şters din arhivă, în urma unui telefon primit de la Petru Mircea.

"Nu există această fotografie publicată în ziarul Ring. În ziarul electronic a stat până la ora 4, când invitatul dumneavoastră ne-a sunat şi ne-a ameninţat. La ora 4, am scos această fotografie pentru că am înţeles că avem de-a face cu un om disperat care sună şi ameninţă ziariştii la 4 noaptea. Fotografia a fost preluată în acest timp de toată presa. Acum regret că noi am scos această fotografie, care a fost preluată şi păstrată de toată presa", a declarat Alexandru David, redactorul şef  al ziarului "Ring".

«Mădălina nu a fost găsită plină de sânge»

Petru Mircea a declarat că soţia sa nu era plină de sânge în momentul în care a descoperit decesul ei.

"Nu aşa a fost descoperită Mădălina Manole. Nu a fost găsită cu capul plin de sânge", a spus Petru Mircea, fără să ofere alte amănunte.

El a adăugat că, din această seară, refuză să mai discute cu presa. Petru Mircea consideră că socrii săi sunt manipulaţi şi refuză să mai facă  declaraţii, ca să nu-i mai fie răstălmăcite vorbele.

"De acum nu mai vorbesc nu nimeni. Gata nu vă mai răspund", a adăugat Petru Mircea.

Mai multe