Petru Mircea: «Blonda îmi este aproape în continuare»

28 octombrie 2010 7:34   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au scris multe în presă despre Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, şi presupusa lui amantă.

Puiu s-a săturat de toate aceste zvonuri şi a declarat celor de la ziarulnational.com: "M-am săturat de atâtea mizerii. S-a scris de droguri, cred că doar pedofil nu am fost făcut. Femeia întâmplător arată bine, pentru că altfel poate nu era considerată amanta mea secretă".

El explică cum a ajuns s-o cunoască pe Cătălina: "Magda (Mădălina Manole, n.r.) a cunoscut-o pe Cătălina când ne-am mutat la Otopeni, după care mi-a prezentat-o şi mie. Fiind un om special (n.r. blonda) ne-am făcut-o prietenă de familie şi atât. Ea îmi este aproape în continuare".

Citeşte şi:Petru Mircea: «Nu am o amantă»

Ion Manole: "Târfa aia doarme în aşternuturile aduse de mine!"

Petru Mircea: «E o mizerie, urmează să mă mai facă pedofil»

Petru mărturiseşte că blonda nu se implică în creşterea copilului, deoarece nu este treaba ei: "Copilul este la Botoşani, la părinţii mei. Ei mă ajută foarte mult".

Se pare că Mircea a fost împreună cu blonda şi un prieten la cimitir la Mădălina, dar au plecat imediat când a apărut mama cântăreţei.

"Eugenia Manole s-a întâlnit cu ei la cimitir. Cei trei au plecat val vârtej în momentul în care au văzut-o pe mama cântăreţei", declară un martor ocular.

Mai multe