Petru Mircea: «E o mizerie, urmează să mă mai facă pedofil»

27 octombrie 2010 15:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Petru Mircea a explicat miercuri la Acces Direct că femeia în compania căreia a fost văzut este o veche prietenă de a lui şi de-a Mădălinei. Părinţii şi fratele artistei susţin, însă, că nu o cunosc pe femeie şi că prima dată au văzut-o acum trei săptămâni la cimitir în Ploieşti.

Petru Mircea: «Nu am o amantă»

"E o mizerie, cred că urmează pedofil să mai fiu făcut. Este o prietenă de familie a mea şi a Magdei. Asta este Cătălina. Şi cine are de înţeles alte chestii sau de dovedit, să dovedească. O cunosc de multă vreme. Şi aşa nu e suficient că sunt terfellit eu cum sunt terfelit, mai trag după mine prieteni care mi-au fost alături.

Iar pe jegoşii ăştia i-am văzut atunci, în ziua respectivă, am pus şi o firmă de securitate cu care am făcut contract i-am şi pus pe urmele lor. Dar la cimitir nu m-au paparaţat niciodată. Când m-am dus şi mi-am făcut un examen la inimă nu m-au paparaţat. Nu a interesat pe nimeni, astea sunt neinteresante. Cred că numai pedofil mai urmează să mai fiu şi în rest le-am servit pe toate şi poponar că Ciprian a mai dormit la mine în perioada asta, cât a mai fost plecat copilul părinţii mei în Botoşani", a a declarat prin telefon Petru Mircea la Acces Direct, miercuri.

"Nu o cunosc pe această persoană. Acum trei săptămâni am văzut-o la mormântul Mădălinei când a venit cu Petru şi cu Ciprian. Nu am văzut-o niciodată în compania surorii mele. Atunci nu am avut o discuţie ortodoxă, recunosc, trebuia să le spun ceva. Tipa a vrut să cheme poliţia şi i-am spus să ia telefonul meu să sune la poliţia. Şi mi-a spus că ea a venit să se reculeagă şi i-am spus să meargă 20 de mormânte mai departe. Şi individul ăsta (Petru)... vă spun, ascunde sub acea barbă o viclenie...Tipa a avut o reacţie ciudată la început dar s-a liniştit.", a spus Marian Manole, fratele artistei..

Mama Cătălinei, femeia despre care se spune că ar fi amanta lui Petru Mircea, a declarat pentru Acces Direct că fiica ei este căsătorită şi nu are nicio treabă cu soţul Mădălinei Manole. Ea a precizat că fata ei nu are probleme în căsnicie şi că de fapt este prietenă cu Ciprian Antochi, cel care, potrivit mamei Cătălinei, s-ar fi mutat deja în vila de la Otopeni.

Mama Mădălinei Manole a mărturisit că nu o surprinde faptul că Petru Mircea şi-ar fi găsit o altă femeie, cum nici soţul ei, Ion Manole, nu este surprins.

"Eu am văzut-o venind la mormântul fiicei mele împreună cu Petru, Ciprian Antochi şi un alt tip, Mihai. Mie mi-a atras atenţia felul cum se purta pentru că la cimitir vin foarte multe persoane. Duduia a făcut un scandal monstru că lipsesc doi îngeraşi de la mormânt. Citez din memorie: «am să-i spun lui Petru şi dacă el nu ia măsuri, am să iau eu»", s spus Ion Manole.

Petru Mircea: «Am văzut-o la mormânt»

Mai multe