Petru Mircea: «Mădălina Manole nu a murit» VIDEO

21 iulie 2010 10:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Petru Mircea dezvăluie ce a determinat-o pe Mădălina să se sinucidă!

Era Mădălina nebună? Petru Mircea: «Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog»

Mirabela Dauer: «Familia Mădălinei a băgat-o în groapă. I-aş împuşca pe toţi» - VIDEO

Mădălina Manole a vrut să se omoare de cel puţin de trei ori!

Adriana Bahmuţeanu: «Petru parcă a fost actor de la Hollywood»

Petru Mircea susţine că Mădălina Manole nu a murit, cea care a murit a fost soţia lui Magdalena Anca Mircea.

Astfel el a răspuns acuzaţiilor aduse de Mirabela Dauer care l-a întrebat "Cine este Magdalena Anca Mircea?" şi de ce a scris pe crucea Mădălinei Manole acest nume.

"Am putere să trec mai departe. De două ori putere, pentru că Magda e în continuare alături de mine. Ar trebui vidanjate anumite locuri din mass-media. Nu puteam să scriu altceva pe crucea soţiei mele. Mădălina Manole trăieşte, femeia care a murit este Magdalena Anca Mircea, soţia mea. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă şi ce se spune”, a declarat soţul artistei la Pro TV.

"Te-am respectat când te-am văzut prima oară, am crezut că şi-a găsit liniştea lângă un suflet bun. Cine este Mircea Magdalena Anca? Ea este Mădălina Manole, domnule Mircea! Nu fi frustrat, nu fi frustrat! Pune-i numele adevărat soţiei tale", s-a revoltat Mirabela Dauer la Agentul VIP.

"Nu-mi vine să cred ce mizerii se întâmplă. A fost omul care m-a completat perfect. Minunile astea le recunoşti din prima clipă. Întâi ţi-e teamă de ele apoi...eu am fost singurul om care i-a putut pătrunde şi-n suflet.", a mărturisit Petru Mircea.

Acesta a mai precizat că Mădălina Manole va trăi în continuare prin muzica ei, iar el se va ocupa în special de acest lucru.

Mai multe