Petru Mircea şi părinţii Mădălinei Manole, în «război» la parastasul artistei

9 iulie 2012 5:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe 14 iulie se fac doi ani de la moartea artistei, iar sâmbăta trecută a avut loc parastasul Mădălinei Manole, însă Petru Mircea şi părinţii cântăreţei nu s-au întâlnit pentru a-l face împreună.

Soţul artistei a ales să îşi pomenească soţia moartă într-o Biserică din Otopeni, iar părinţii în Ploieşti, unde este îngropată "fata cu părul de foc".

Deranjat vizibil de faptul că Petru Mircea nu a venit să pună o lumânare la mormântul soţiei lui, tatăl Mădălinei a ţinut să îi reproşeze fostului ginere câteva lucruri.

"Nu mă deranjează că el a făcut parastas la Otopeni, dar trebuia - şi nu ştiu de ce preotul Radu, un preot tânăr nu l-a sfătuit - , ca până seara să vină să pună o floare şi să aprindă o lumânare la mormântul soţiei lui. Aşa era creştineşte! Dar, acolo, la mormânt, lumânările puse de el sunt stinse de două săptămâni.

Să spună pazncicii şi florăresele dacă l-au văzut, că pe noi ne-au văzut şi puteţi să-i întrebaţi. Cât despre noi, am mers dimineaţa, creştineşte, cu acordul bisericii la mormântul fetei, însoţiţi de un preot. După amiaza am mers la Târgovişte, să ne rugăm în linişte la o mănăstire. (...)Noi am vrut să facem parastas cu o săptămână înainte ca să-l lăsăm pe el să vină după aceea, că nu vrem să-l vedem - ne face rău!

Dar el, dacă anul trecut a venit cu presa, cu jandarmii, cu televiziunile, acum nu a mai avut curaj. Treaba lui, dar măcar să ridice la mormântul soţiei un semn, o cruce pentru veşnicie!", a mărutrisit Ion Manole pentru Ring.

Mai multe