Piatra Neamţ: Cristian Chilat a fost prins de poliţişti

15 noiembrie 2010 12:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Cristian Chilat, zis „Falău", a fost prins după 24 de ore de la comiterea crimei din barul Latino Cafe din Piatra Neamţ.

UPDATE 13.30 Cristian Chilat a fost prins de poliţişti într-o comună din Neamţ şi nu a opus rezistenţă după ce casa în care se ascundea a fost înconjurată de poliţişti. În scurt timp, el va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Vom reveni cu amănunte despre acest caz.

Mafiot executat de rival

Reglare de conturi la Piatra Neamţ: Un interlop a decedat

Imediat după atacul mafiot din cafenea, poliţiştii au intrat în stare de alertă şi au început căutările suspectului. Pe toate cele patru artere rutiere care asigură legăturile oraşului cu localităţile învecinate au fost mobilizate echipaje de poliţie, scrie adevarul.ro.

Persoana este dată în urmărire, ceea ce înseamnă că este căutată în întreaga ţară. Sunt organizate filtre în vederea depistării, iar aceste filtre se pot menţine cât timp este nevoie", spune inspectorul principal de poliţie Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Cristian Chilat zis „Falău" este acuzat de omor deosebit de grav, tentativă la omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ieri după amiază au existat informaţii că suspectul s-ar fi ascuns în pădurea de pe muntele Cozla. Din acest motiv, un elicopter al Ministerului de Interne a survolat zona până la lăsarea întunericului, iar cercetările au fost reluate astăzi.

Mai multe