PICANT: Iuliana Marciuc: „Când am rămas însărcinată, am început să merg la psiholog"

18 decembrie 2012 22:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Iuliana Marciuc a făcut dezvăluiri picante despre relația cu Adrian Enache.

"El era, într-un fel, hărțuit pentru că s-a împărțit permanent între două familii. De sărbători era cel mai greu. Era o zi la mine, o zi la soție. A fost mult mai mult decât o relație închisă într-o cameră de hotel. Eu nu am divorțat pentru el, ci am divorțat pentru că mi-am dat seama că nu-mi este suficient genul de relație în care niciunul nu a oferit suficient cât să-l facă fericit pe celălalt", a povestit Iuliana pentru postul Kanal D.

Iuliana a mai povestit și cum s-a cunoscut cu Adrian Enache și ce și-au spus în acele momente: "Pe Adrian întâi l-am văzut la televizor și mi-a plăcut de el ca artist. Când l-am văzut, mi-a plăcut și ca bărbat. Eram la mare, eu l-am strigat și am vorbit foarte mult, la început a fost numai o prietenie. Eu m-am uitat așa la el și țin minte că l-am întrebat dacă am să-l văd vreodată iarna. Anul viitor vom sărbatori 18 ani de când ne iubim".

"Cand am rămas însărcinată am început să merg la psiholog. Eu sincer, mi-am dorit foarte mult să fac curățenie în viață înainte să nasc copilul. Fac eforturi aproape zilnice de a întreține iubirea și el face la fel, probabil de asta relația noastră rezista de 18 ani. Ultima dată l-am dus pe Adrian la concert. Pe banii lui. Adrian a spus că sunt echilibrul lui", a mai povestit Iuliana Marciuc despre relația cu Adrian Enache la WOWbiz.

Mai multe