Plânge, leşină şi-şi smulge părul pentru că a fost forţat să se însoare - VIDEO

19 iulie 2010 14:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Ziua nunţii ar trebui să fie o ocazie fericită, însă acest bărbat din India plânge şi-şi smulge părul din cap de disperare. Nici pe picioare nu se mai ţine, aşa că este ţinut pe braţe mai toată ceremonia.

Motivul? A ajuns la altar fără consimţământul său. Deşi avea o relaţie de zece ani cu Lakshmi, indianul nu a vrut sub niciun chip să-şi pună pirostriile, aşa că s-a ascuns o perioadă de ea.

Însă familia fetei l-a găsit într-un final, l-a bătut zdravăn şi l-a luat pe sus la însurătoare. La eveniment, toată lumea a fost fericită, în afară de mire, care a plâns şi şi-a smuls părul din cap de supărare.

"A refuzat să se căsătorească cu mine, însă tinerii din zonă mi-au făcut dreptate. Mama lui a fost împotriva acestei nunţi, iar el s-a luat după ea. Însă acum a acceptat să să însoare cu mine", a declarat mireasa.

În urmă cu patru ani, indianul şi-a răpit iubita, însă doar pentru o noapte. A doua zi a adus-o înapoi, apoi s-a ascuns de ea timp de patru ani. Recent, el a fost găsit de câţiva tineri şi predat poliţiei. Sub presiunea oamenilor de ordine şi a familiei tinerei, acesta şi-a pus pirostriile într-un mod dramatic.

Mai multe