Plătită pentru dinţi cu un aparat de zbor

28 martie 2010 15:50   Actualitate
Ultima actualizare:

S-a tot auzit de plata lucrărilor dentare în rate, dar rămâi ca la dentist când auzi că un pacient şi-a plătit stomatologul cu o parapantă cu motor.

Medicul Florina Petruţ, din Baia Mare, a făcut o lucrare dentară complexă unui pacient care suferise un grav accident de maşină şi a avut nevoie, imediat după tragicul eveniment, de reparaţii stomatologice.

Pacientul băimărean, de 49 de ani, stabilit în Elveţia, a apelat la prietena sa, dr. Florina Petruţ, şi i-a dat în locul banilor pentru lucrarea dentară făcută acum şapte ani, o parapantă cu motor.

„Şi aşa avea probleme şi cheltuieli, din cauza accidentului. Lucrarea se ridica la suma de 4.500 €, iar eu am vrut să-l ajut", explică doctoriţa.

Astfel, obiectul de zbor a ajuns în posesia medicului stomatolog băimărean.

„Dacă tot îl aveam, am învăţat să zbor. Apoi, i-am molipsit şi pe alţii cu pasiunea pentru acest sport", mărturiseşte Florina Petruţ.

Zilele trecute, însă, stomatologul a donat parapanta cu motor Muzeului Aviaţiei din Baia Mare.

„Aparatul va fi recondiţionat, iar cei cărora le plac senzaţiile tari vor putea survola oraşului, însoţiţi de un pilot de-al nostru. Aparatul funcţionează, are doar nevoie de unele îmbunătăţiri, şi de aripa care-i lipseşte", a spus Mihai Pătraşcu, directorul Aeroportului Internaţional Baia Mare.

Parapanta cu motor a fost adusă din Elveţia

Parapanta cu motor, care funcţionează pe benzină, a fost donată de medic Muzeului Aviaţiei din Baia Mare, după ce a fost adusă tocmai din Elveţia, în urmă cu câţiva ani, de către unpacient băimărean stabilit acolo

Mai multe