Ploieşteanu i-a luat amantei şi garsonieră?

1 iunie 2014 16:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Viaţa lui Nelu Ploieşteanu se dovedeşte a fi demnă de telenovele. În plin scandal cu soţia, supărată că lăutarul i-a luat amantei un apartament, surse au povestit pentru Click! că nea Nelu ar fi cumpărat pentru aceasta şi o garsonieră!

Scandalul dintre Nelu Ploieşteanu (63 ani) şi soţia lui, Elena Ploieşteanu (58 ani) a izbucnit în presă, la două luni după ce a ajuns la urechile soţiei sale faptul că i-a luat amantei, Ana Maria Roşu (31 ani) un apartament.

Puţină lume ştie, însă, că Ploieşteanu i-a luat, mai întâi, tinerei amante o garsonieră. Acest lucru însă, s-ar fi întâmplat la începutul relaţiei, în urmă cu 13 ani. Surse din anturajul artistului ne-au povestit că acest lucru n-a ajuns la urechile soţiei sale, însă colegii săi de breaslă erau la curent cu tot ce făcea artistul.

Mai mult, Ploieşteanu le-a mărturisit colegilor săi că, pe lângă faptul că-şi ajută copiii şi îşi întreţine soţia, el mai are de întreţinut şi amanta mult mai tinerică.

Aşa se face că, la un moment dat, el s-a gândit la confortul tinerei, care şi-a dorit o locuinţă mai mare. Necazul a fost că soţia cântăreţului a aflat imediat de gestul pe care l-a făcut pentru amantă, acela de a-i lua apartamentul cu două camere din Colentina.

Mai multe