Poftiţi în cel mai mare «palat plutitor»!

3 august 2013 15:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Un adevărat oraş plutitor! „Nirvana” a stârnit dorinţa bogătaşilor lumii, care se războiesc pentru a intra în posesia ambarcaţiunii de lux. Noua bijuterie a mărilor şi-a făcut debutul la Monaco Yacht Show în 2012.

Centru de înfrumuseţare, sală de cinema 3D şi chiar o cameră exotică pentru reptile, toate acestea se găsesc la bordul „Nirvanei", celebru pentru luxul şi extravaganţa sa.

Bogătaşii au intrat deja în competiţie pentru a deveni proprietarii uneia dintre cele mai exclusiviste ambarcaţiuni de lux, care valorează nu mai puţin de 230 de milioane de euro.

Terasa principală de pe punte

„Oraşul plutitor" a fost construit de gigantul "Oceanco" din Africa de Sud, iar designul a fost realizat de australianul Sam Sorgiovanni. Designerul spune că a folosit ca sursă de inspiraţie o pădure tropicală, iar interiorul a fost realizat din zece tipuri de lemn.

Piscina ovală de 7,5 m lungime

Cele 6 punţi ale vasului includ şi un apartament VIP de 150 de metri pătraţi, cinci camere pentru oaspeţi, sală de fitness complet echipată şi o piscină ovală de 7,5 metri lungime. Fiecare spaţiu reprezintă o avere, iar imaginea este copleşitoare.

La bordul iahtului se regăseşte o cameră exotică cu reptile

Oaspeţii sunt invitaţi într-o sală de cinematograf 3D foarte modernă

- Lungime: 88.5 metri- Viteză: 37 km/h- Capacitate: 45 de invitaţi- Echipaj:  26 de membri

- Apartament VIP de 150 mp- 5 camere pentru oaspeţi- Sală de fitness complet echipată- Sală de cinama 3D- Terasă pe puntea superioară- Terariu pentru reptile- Mobilier modern creat din 10 tipuri de lemn- Piscină ovală de 7,5 m lungime- Spa cu jacuzzi- Lift decorat din argint masiv- 10 skyjet-uri- 1 helicopter- 2 garaje spaţioase- Submarin

Mai multe