Poliţia austriacă din Tirol: «Şerban Huidu s-a împiedicat într-un şanţ ud»

30 decembrie 2010 8:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscutul realizator de televiziune schia pe pârtia Patsch de pe masivul Patscherkofel, lângă staţiunea Kühtai, aflată la câteva minute de Innsbruck.

Potrivit site-ului critix.ro, poliţiştii austrieci au dat un comunicat de presă, miercuri seara, în susţin că accidentul a avut loc la ora 13,45.

Poliţiştii susţin că un schi al lui Huidu i s-a blocat într-un şanţ ud, după care Huidu a intrat într-un pom. Din primele informaţii, familia acestuia a susţinut că Huidu a încercat să evite un grup de copii de pe pârtie, informează adevarul.ro

Citeşte mai jos comunicatul de presă al Poliţiei din Tirol

«La data de 29/12/2010, orele 13.45 un tânăr român în vârstă de 34 de ani, schia, împreună cu familia sa, în masivul Patscherkofel, zona Patsch. Purta cască.

În zona netedă a pârtiei, a întâlnit un şanţ ud, în care i s-a blocat un schi şi sa prăbuşit în partea stângă a pârtiei, aproximativ 10 de metri, printre copacii din pădure.

A suferit leziuni grave la cap. Românul a fost extras de către patrula de schi, şi a fost transportat pe o distanţă de 40 de metri până la elicopterul medical de urgenţă C1, care l-a transportat la spitalul din Innsbruck».

Mai multe