«Popa făcea sex cu minore şi se filma»

20 septembrie 2010 17:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Comuna Vulpeni-Olt vuieşte de două zile. De când s-a aflat că preotul Mircea Popescu, cunoscut ca Popa Capră, a batjocorit o virgină de 15 ani, sătenii vor răzbunare.

Rudele Larisei Văduva (15 ani) pe care fostul preot al comunei ar fi batjocorit-o, cer să se facă dreptate. Bunicii Larisei sunt îngroziţi de ce s-a întâmplat cu biata fată. Bătrânii spun că, dacă popa nu va fi închis, îşi vor face singuri dreptate.â

«Popa mi-a silit fata să-i facă sex oral»

Click! v-a prezentat, ieri, pe larg, drama Larisei Văduva, de 15 ani, care a fost supusă la perversiuni sexuale

Mircea Popescu, zis şi "Popa Capră", a slujit în urmă cu aproape şapte ani la o biserică din comuna Dobreţu. El şi-a pierdut parohia după ce mai multe tinere din localitate l-au acuzat că le-a violat, una dintre ele rămânând şi însărcinată.

Florea Popescu, ţârcovnicul din Dobreţu, spune că şi el ştie de aventurile lui Popa Capră: „Când cântam cu el la biserică, avea relaţii cu două minore din Dobreţu. Cu una dintre ele a plecat la Craiova, unde stătea ea, el şi-a pus o perucă pe cap şi s-au filmat în timp ce făceau sex. Altădată, eram cu Crăciunul, a intrat în casă la o fată şi nu mai ieşea. Ce păţeam şi eu cu el! Când trebuia să îmi iau salariul, îmi spunea să iau viteză".

«O să-l omor cu mâna mea!»

„Mi-a distrus nepoata, mi-a nenorocit familia! Dacă justiţia nu îşi face treaba, îl voi omorî cu mâna mea pe nenorocitul ăsta!", a spus Ioana Văduva, bunica victimei.

«A încercat să-mi violeze nepoata»

„I-a zis unei femei care se plângea că i-a murit tatăl şi a întrebat cât costă o liturghie că rezolvă cu ea pe ochi frumoşi. Am strâns semnături de la oameni şi plângeri împotriva lui şi m-am dus cu ele la Episcopie. L-au dat imediat afară", a povestit Ionel Toader, bunicul unei fete pe care fostul preot ar fi încercat să o violeze.

«A lăsat o fată gravidă»

„În urmă cu mai mulţi ani, când era preot la noi, în Dobreţu, a avut o relaţie cu o tânără din sat. A lăsat-o gravidă. Copilul e la fată, nu ştiu dacă îi plăteşte pensie alimentară. Ştiu că nu mai stă în comună, s-a căsătorit în altă parte şi locuieşte cu soţul", a povestit poştăriţa Ana Alexandru.

Citeşte aici şi alte cazuri şocante!

Făcea sex cu elevii şi îi filma

Vlăduţ, 9 ani: «Nenea cu tirul mi-a dat 4 lei să fac sex oral»

Una dintre victimele antrenorului pedofil: «M-a dezbrăcat şi m-a mângâiat pe penis»

«Îi arăta nişte bani şi îi băga penisul în gură»

Mai multe