Portarul Unirii Urziceni Giedrius Arlauskis pleacă la Rubin Kazan

19 august 2010 21:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Goalkeeper-ul lituanian nu mai jucat deloc în partida cu Hajduk Split, din această seară, pierdută cu scorul de 1-4. Mai mult, portarul n-a fost nici măcar pe banca de rezervă, unde a luat locul Daniel Tudor.

Singura ofertă concretă a venit din partea campioanei Rubin Kazan, una dintre formaţiile bogate din spaţiul ex-sovietic. Cei de la Kazan s-au înţeles repede cuportarul Unirii, astfel că s-a trecut la pasul al doilea, adică la negocierea cu oficialii Urziceniului. Un milion de euro au cerut ialomiţenii în schimbul portarului, sumă agreată imediat de ruşi. Contractul nu s-a parafat însă pentru că, la momentul semnării actelor, diriguitorii echipei noastre au plusat şi le-au cerut ruşilor să suporte şi TVA-ul (24%).

În cele din urmă părţile au bătut palma.

În ceea ce priveşte înfrângerea du'in Croaţia, antrenorul Ronny Levy a declarat: "Hajuk este o echipă foarte bună, foarte periculoasă pe contraatac, a meritat victoria. Atmosfera a fost fantastică, fanii i-au ajutat foarte mult pe jucători. Sînt de mult timp în fotbal, dar niciodată nu am întîlnit un stadion ca acesta, cu asemenea suporteri. Nu avem aproape nici o şansă să întoarcem rezultatul la Bucureşti", a declarat Levy.

Mai multe