Porumbul rămâne galben cu lămâie
Alina Văcaru ne-a dezvăluit un truc din bucătăria ei. Porumbul proaspăt trebuie fiert în apă cu puţin zahăr şi unt.
Apa cu sare îl întăreşte. Pentru a-şi păstra culoarea galbenă adăugaţi în apa de fiert, la finalul fierberii, o linguriţă de zeamă de lămâie.
Click! Dă-ne un sfat util şi te premiem!
Eşti expert în curăţenie? Cunoşti toate trucurile din lume pentru ca locuinţa ta să fie "lună"? La capitolul bucătărie nu te întrece nimeni?
Ştii cele mai bune leacuri cosmetice? Spune-ni-le şi nouă şi te premiem! Click! te provoacă să dezvălui cele mai tari "trucuri" utile pe care le cunoşti.
Scrie-ne despre toate acestea pe adresa redacţiei, Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic "Pentru Rubrica Sfaturi Utile" sau trimite-ne un email la adresa sfaturiutile@click.ro.
Cel mai bun sfat al lunii va fi premiat cu un abonament pe 3 luni la ziarul Click!