Postul sexual: ultima sută de metri

22 decembrie 2009 21:33   Actualitate
Ultima actualizare:

De asemenea, vă aduc aminte că, din ianuarie, Click! TV vă premiază rezistenţa şi vă oferă, gratuit, cinci suplimente speciale cu top 100 cele mai hot poziţii de sex.

*Zi-i că eşti la menstruaţie, chiar dacă nu eşti. O mică minciună de acest tip îi va reteza pofta de sex.

*Inventează o răceală subită sau o migrenă. Spune-i, cu tandreţe, că nu te simţi bine şi, pentru a fi şi mai convingătoare, fierbe un ceai din plante, pe care să îl bei de faţă cu el.

*Mergi la ai tăi, dacă sunt din alt oraş, şi petrece cu ei câteva zile. Aşa, scapi de sex.

Spune-i lui că îţi e dor de mama şi tata şi că simţi nevoia ca, în decembrie, să stai cu ei, pentru a-ţi aminti momentele copilăriei. La întoarcere, adu-i un cadou, ca să-l mai îmbunezi.

*Spune-i că eşti epuizată de la muncă, pentru că, în perioada Sărbătorilor, volumul de muncă a crescut, iar şefii ţi-au dat sarcini în plus, care te epuizează. Spune-i că nu te simţi în stare de nimic, cu atât mai puţin nu ai starea necesară pentru o partidă de sex.

*Desigur, cea mai simplă metodă e să îi spui că doreşti să ţii postul sexual până la Crăciun. Iar dacă vezi că doar acest motiv nu îi este suficient, spune-i că, din ianuarie, o dată cu apariţia numerele speciale dedicate poziţiilor sexuale, veţi pune în practică fiecare "figură"...

Textul scris de Ioana pentru această pagină nu e relevant pentru serviciile saloanelor de masaj (www.erotic-masaj.ro) la care lucrează ea.

Mai multe