Povestea tinerei ucisă de directorul APIA Hunedoara, în Dublin

2 februarie 2010 11:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Moartea Loredanei Pricăjan, femeia ucisă săptămâna trecută la Dublin, a întristat întreaga comunitate locală din satul său natal, Vaidei. Loredana era o fată harnică, absolvise Liceul Sanitar din Hunedoara şi lucrase un timp la cabinetul medical din cadrul societăţii comerciale Siderurgica SA din Hunedoara. Oamenii spun că povestea vieţii hunedorencei este cea a unei fete lipsite de noroc în dragoste. Femeia a avut două relaţii înaintea celei care avea să-i fie fatală, cu directorul adjunct APIA, Marian Mihalache, anchetat pentru uciderea hunedorencei.Căsătorie ratată

Loredana Pricăjan a fost căsătorită mai puţin de un an cu un bărbat din Orăştie. „După ce s-au căsătorit, s-a dovedit că bărbatul era un derbedeu. Părinţii fetei i-au cumpărat acesteia un apartament în Orăştie pe care fata l-a pierdut în urma divorţului. A fost o fată fără noroc”, spune Octavian Popa, un vecin al familiei Pricăjan.

Oamenii spun că, după divorţ, Loredana ar mai fi avut o relaţie pasageră cu un bărbat din sat, şofer de tir, dar diferenţa de vârstă prea mare dintre ei a dus la ruperea aceste legături când a apărut directorul Marian Mihalache. Doamna Aurelia, de la magazinul din sat, spune că acesta s-a comportat permanent ca un ginere, atent faţă de familia fetei.

Citeşte pe adevarul.ro ce părere avea familia fetei despre Mihalache!

Mai multe