Premieră la 24 de ani de la Revoluţie! Decizia luată de Guvern privind Eurovision

10 aprilie 2014 6:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu doar o lună înainte de marea finală de pe 10 mai, Liana Stanciu, şefa Delegaţiei României la Eurovision a dezvăluit că Executivul va sprijini atât din punct de vedere al imaginii, cât şi material, reprezentanţii ţării la concurs.

„În premieră, vom fi sprijiniţi de guvern, căruia doresc să-i mulţumesc. E vorba de imaginea României, dar să nu credeţi că sunt bani mulţi. Spectaculos e că avem parte de susţinere. Delegaţia României va fi una normală, în jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula şi Ovi. Avem doi artişti care pot cânta orice, oricând şi oriunde, beneficiem de sprijinul autorităţilor, aşa că anul acesta avem premise interesante pentru a câştiga", a declarat Liana Stanciu pentru ziarulring.ro.

În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit ca show-ul României să fie susţinut pe 8 mai, în a doua semifinală, ultimul înaintea votării.

„România închide spectacolul, iar asta ne avantajează, gândiţi-vă că în doar câteva clipe după noi se va spune «Europa, votează!»", a explicat Liana Stanciu.

Până atunci, se lucrează la imagine, iar echipa a filmat deja clipul de prezentare al ţării.

„Săptămâna trecută am filmat în Parcul «Al. I. Cuza» clipul de prezentare a ţării noastre. Show-ul încă nu e gata. Aşteptăm o regie finală a scenariului, iar între 14 şi 16 aprilie se filmează Romanian Act şi toate celelalte 36 de prestaţii cu ajutorul unor actori profesionişti, pentru a vedea decupaj, lumini etc. Pe 16 aprilie, cei de la EBU ne vor da ce au filmat", a adăugat şefa delegaţiei României.

Mai multe