Preot de 80 de ani din Italia, şantajat pentru 350.000 de euro de o româncă, după ce au făcut sex

17 septembrie 2013 9:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Potrivit Corriere.it, femeia se numeşte Ramona iar acum patru ani a mers la biserică, unde se afla preotul din Torino, şi a început să se spovedească.

Femeia a continuat să facă acest lucru pe parcursul mai multor zile iar în timpul spovedaniei a început să îi povestească preotului unele dintre cele mai intime detalii.

Bărbatul de 80 de ani a căzut în plasa ei până la urmă şi a făcut sex cu ea de mai multe ori, fie în maşina femeii fie la reşedinţa acesteia.

Ulterior, Ramona a început să-i ceară preotului bani, ameninţându-l că l-a filmat şi i-a făcut fotografii în timp ce făceau sex şi că aceste dovezi vor fi publicate pe internet, dacă nu primeşte sumele dorite.

Timp de patru ani, preotul i-a dat româncei bani periodic, până când a rămas fără niciun euro în contul lui bancar. În acest timp, femeia a plecat din Italia în România, întorcându-se în Peninsulă, de mai multe ori, reuşind să sustragă de la preot peste 350.000 de euro.

Când s-a văzut lefter, preotul italian s-a adresat, în sfârşit, autorităţilor. Acestea au aşteptat ca Ramona să vină iar în Italia, după care au reţinut-o şi au interogat-o în legătură cu cele pentrecute.

Femeia a recunoscut în mare parte ceea ce a făcut însă susţine că nu l-a şantajat decât o dată pe preot, pentru suma de 5000 de euro.

Cazul celor doi va ajunge în instanţă, unde va fi judecat, iar românca este cercetată, deocamdată, în libertate.

Mai multe